build a website


Ridhus

MobiriseRidhus
Addera funktionalitet och säkerhet till ditt ridhus

Ridsporten engagerar och aktiverar en stor mängd människor. Att bygga funktionella ridanläggningar där både hästar och människor trivs är en hel vetenskap. Att dessutom hitta smarta och säkra funktioner som underlättar för både ryttare, hästar och övriga som arbetar i ridhusen är ännu svårare.

Lightlift Esystems motordrivna löshoppingsramper kan addera både säkerhet, tidsbesparing och funktionalism till Ert ridhus. Tänk Er att på bara några minuter omvandla ridhuset från en helt fri och öppen yta anpassad för dressyrträning till en sluten rundbana för löshoppning.
Det behövs varken extra personal eller fysisk ansträngning och risken för olycksfall är plötsligt minimerad. En enda person kan med hjälp av en knapptryckning sköta omvandlingen till och från sluten rundbana

Tekniken är enkel. Anläggningen består av en löshoppningsramp som är upphängd i ett takmonterat vajer- och blocksystem samt en väggmonterad drivenhet. Personen som är ansvarig för nerfirning och upphissning av rampen sköter detta enkelt med en nyckelströmställare eller fjärrkontroll.

Lightlift har utfört installationer i bl.a. följande ridanläggningar:

❖ K1 Ridhus, Östermalm, Stockholm
❖ Naturbruksgymnasium, Rättvik
❖ Runstens Gård, Grödinge
❖ Åsätra, Storgården, Åkersberga

Mobirise

                                          www.lightlift.se
                                                 info@lightlift.se
                                                  08-500 100 09
                                             Verkstadsvägen 10
                                          137 37 Västerhaninge

         © Copyright 2017 Lightlift - All Rights Reserved