free bootstrap template


Kyrkor

MobiriseVackra höga Kyrkor

Bland våra kyrkor hittar vi några av de vackraste lokaler som finns. Många är gamla och väl bevarade, några är nybyggda och kanske lite mer moderna. Men de flesta har något gemensamt: De har alla högt i tak och är ofta utrustade med vackra ljuskronor eller levande ljus.

Ett ständigt problem för kyrkorna är att på ett säkert och effektivt sätt sköta underhållet av dessa vackra ljuskronor och armaturer. Att för en person stå på en ställning och försöka rengöra eller byta ut glödlampor är både farligt och svårt. Att bygga ställningar eller hyra skylifts är dyrt och kan dessutom orsaka skada på interiören.
Lightlifts lätta liftystem ger ansvariga för dessa byggnader möjligheten till ett effektivt och säkert sätt att sköta sitt ljusunderhåll. Istället för att bygga ställningar, försöka få in skylifts i de ofta trånga gångarna eller att balansera på farliga stegar kan någon i personalen nu genom ett enkelt knapptryck få de motordrivna liftarna att fira ner armaturerna så att underhållet kan ske från golvet. Att klättra och ta risker är onödigt när ett knapptryck är såväl riskfritt som ekonomiskt fördelaktigt.

Lightlift Esystems är noga med att bevara interiören vid installation av hissystemen. Man utnyttjar istället utrymmen ovan innertaket och ser till att utrustningen är väl dold för ögat.

Lightlift har utfört installationer i bl.a. följande kyrkor:

❖ Bredaryds kyrka

❖ Carolii kyrka i Borås
❖ Högalidskyrkan i Stockholm 
❖ Nicolai kyrka i Stockholm
❖ Nyköpings kyrka
Oxelösund kyrka 
Råneå kyrka 
❖ Skrea kyrka 
Viksjö kyrka i Jakobsberg
❖ Vindelns kyrka

Mobirise

                                          www.lightlift.se
                                                 info@lightlift.se
                                                  08-500 100 09
                                             Verkstadsvägen 10
                                          137 37 Västerhaninge

         © Copyright 2017 Lightlift - All Rights Reserved